• Web-36.jpg
    • Web-26.jpg
    • Web-27.jpg

Wie zijn wij:

Sloeproeien Naarden is opgericht om met een leuke club mensen te genieten van het lekker buitensporten, met de nadruk op genieten, van het roeien, en de saamhorigheid met elkaar. Vanuit de jachthaven van Naarden trainen wij een aantal keer in de week. Sloeproeien Naarden neemt deel aan zoveel mogelijk FSN wedstrijden. Naast alle gezelligheid wordt er dus wel degelijk ook fanatiek geroeid.

Zoals al vermeld liggen onze sloepen in de uitstekend verzorgde en uitgeruste Jachthaven Naarden. Hier vinden wij alle medewerking en ondersteuning die wij als sloeproei vereniging nodig hebben. Van een mooie box waarin de sloepen kunnen liggen tot de ondersteuning bij het in- en uittakelen van de sloepen als deze klaar voor transport gemaakt moeten worden voor vervoer naar de diverse wedstrijden. Daarnaast niet te vergeten ruimte voor onderhoud én niet geheel onbelangrijk alle medewerking met de te organiseren wedstrijd komend jaar. Zonder deze top ondersteuning zouden wij niet kunnen doen wat we doen.